Säker vatteninstallation - Auktoriserat företag
Säker vatteninstallation - Auktoriserat företag

Badrumsrenovering

Dags för en rejäl badrumsrenovering? Vi på Carlaplans Rör AB renoverar ditt badrum! Vi erbjuder allt från enbart rörläggning till totalentreprenader där vi tar hand om hela renoveringen!

Allt från rörläggning till total badrumsrenovering

Oavsett om du är behov av en totalrenovering av ditt badrum eller om du bara behöver hjälp med rörläggning kan vi hjälpa dig. Eftersom vi erbjuder totalentreprenad av badrumsrenovering tar vi in allt från snickare och elektriker till platt- och golvläggare. Vi sköter kontakten med alla externa hantverkare och elektriker så att du bara behöver en enda kontakt – oss!

Certifierat VVS-företag – Säker vatteninstallation

När du anlitar oss för badrumsrenovering kan du vara säker på att allt arbete utförs enligt gällande branschregler. Vi är certifierade för Säker Vatteninstallation och våra professionella medarbetare har rätt kunskaper och strävar alltid efter att arbetet utförs med noggrannhet och säkerhet i fokus.

Ditt nya badrum – uppritat i 3D

Är du kanske nyfiken på hur ditt nya badrum kommer se ut efter renoveringen? Med hjälp av vår samarbetspartner MC3D kan vi rita upp ditt nya badrum. Här kan du se hur det kommer se ut med olika kakel, blandare, handfat och mycket mer! På så vis blir det enklare för dig att välja både ytskikt och inredning i ditt nya badrum.