Säker vatteninstallation - Auktoriserat företag
Säker vatteninstallation - Auktoriserat företag

Luftvärmepump (luft/vatten värmepump)

Vi hjälper dig med service & installation för luftvärmepump i Falkenberg, Varberg & Tvååker!

Under de senaste åren har luftvärmepumpar utvecklats mycket och blivit mer effektiva än tidigare, därmed har de också blivit allt mer populära som värmekälla i olika typer av fastigheter. Vi på Carlaplans Rör utför både installation och service av luftvärmepumpar, dessutom erbjuder vi serviceavtal för dig som kund!

Varför välja luftvärmepump?

Fördelarna med en luftvärmepump jämfört med andra uppvärmningssystem är dels att installationen av systemet är billigare om man jämför med exempelvis installation av bergvärme. En annan fördel är att de oftast är energisnåla, vilket är bra både för miljön och för din plånbok. Denna typ av uppvärmningssystem är ett billigt, pålitligt och miljövänligt alternativ för att värma upp din fastighet!

Installation & service

Vi på Carlaplans Rör utför installation såväl som service av din luftvärmepump! Du vet väl att vi dessutom erbjuder serviceavtal? Med ett serviceavtal kommer vi ut till dig på regelbundna besök, oftast en gång per år, där vi servar, optimerar och utför eventuella reparationer.

Auktoriserad återförsäljare av Bosch, Nibe och Mitsubishi luftvärmepumpar

Vi hjälper dig att installera pumpar från många olika varumärken. Vi är dessutom auktoriserade återförsäljare av värmepumpar från Bosch, Nibe och Mitsubishi! Detta innebär bland annat att du som kund får ett längre garantiavtal samt kunnig och kompetent servicepersonal av Boschs, Nibes och Mitsubishis produkter.

Nyfiken på att veta mer? Tveka inte att ta kontakt med oss på Carlaplans Rör AB!