Säker vatteninstallation - Auktoriserat företag
Säker vatteninstallation - Auktoriserat företag

Värmepumpar i Göteborg, Falkenberg, Varberg & Tvååker

Varmt välkommen till Carlaplans Rör AB! Vi levererar och servar värmepumpar i Göteborg, Falkenberg, Varberg och Tvååker med omnejd. Vi erbjuder värmepumpar från olika leverantörer och är bland annat en auktoriserad återförsäljare av Bosch, Nibe och Mitsubishi luftvärmepumpar. I vårt sortiment finner du även jordvärmepumpar och bergvärmepumpar. Med andra ord har vi ett heltäckande sortiment av värmepumpar som täcker de allra flestas behov och önskemål.

Helhetslösning inom värmepumpar

När du väljer Carlaplans Rör AB som leverantör av en värmepump kan du känna dig trygg med att få en helhetslösning där vi erbjuder allt från start till mål. Det vill säga, vi levererar, installerar och utför service på värmepumpen så att du slipper ta kontakt med andra entreprenörer och har alltid samma företag som tar hand om allt. Då har vi full koll på din värmepump och du har alltid ett företag att kontakta. Det underlättar för båda parter och vi vet att våra kunder uppskattar helheten.

Om du går i tankarna om en värmepump eller om du har frågor eller funderingar rörande värmepumpar är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi finns här för att hjälpa dig från start till mål!

Luftvärmepump (luft/vatten)

Läs mer här >>

Bergvärmepump

Läs mer här >>

Jordvärmepump

Läs mer här >>