Säker vatteninstallation - Auktoriserat företag
Säker vatteninstallation - Auktoriserat företag

Luftvärmepump (luft/luft)

Vi hjälper dig med service & installation av luft/luftvärmepump i Falkenberg, Varberg & Tvååker!

Våra luft/luftvärmepumpar är konstruerade för nordiska förhållanden och utvinner värme ända ner mot -30 °C. De ger energieffektiv värme även när det behövs som bäst – vid riktigt låga temperaturer. På köpet får du även behaglig luftkonditionering under riktigt varma sommardagar. Komfort och luftkvalitet höjs ytterligare med en dragfri luftspridningsteknik och en unik luftreningsprocess.

Våra luft/luftvärmepumpar sänker dina uppvärmningskostnader samtidigt som den förbättrar din inomhusmiljö. Och allt med minsta möjliga klimatpåverkan!

Serviceavtal

Carlaplans Rör AB erbjuder även serviceavtal till alla kunder som har installerat en värmepump. Avtalet innebär att vi kommer och servar din värmepump vartannat år.

För att säkerställa att din värmepump arbetar optimalt, år efter år, och levererar den maximalt utlovade energibesparingen, krävs det regelbunden service/underhåll. Genom att teckna ett serviceavtal sparar du mer och förlänger livslängden på din värmepump.

Auktoriserad återförsäljare av Bosch, Nibe och Mitsubishi värmepumpar

Vi är dessutom auktoriserade återförsäljare av värmepumpar från Bosch, Nibe och Mitsubishi! Detta innebär bland annat att du som kund får ett längre garantiavtal samt kunnig och kompetent servicepersonal av Boschs, Nibes och Mitsubishis produkter.

Nyfiken på att veta mer? Tveka inte att ta kontakt med oss på Carlaplans Rör AB!